Stim ce inseamna o mancare sanatoasa, corect gatita, cu un conținut nutritiv adecvat varstei si volumului de activitate pe care copiii il desfasoara în școli și licee. Avem bucatarti certificati cu o experienta de peste 12 ani, sunt parinti la randul lor si reusesc sa redea in farfurie un gust desavarsit, pretuit de foarte multi copii.

Incurajam mancarea sanatoasa, corect echilibrata, cu un nivel scazut de sare, zahar si grasimi, care sa ofere copiilor energia necesara pentru dezvoltare, joaca, gandire si invatare.

Creativitatea, gustul si entuziasmul sunt cele 3 ingrediente cu adevarat speciale ce nu lipsesc din bucataria noastra. Punem accent pe diversificare, aromatizam preparatele doar cu condimente naturale, aducem culoare in farfurie contribuind astfel la dezvoltarea si sanatatea copiilor.

Suntem in proces de acreditare si certificare ISO 22000/HACCP, garantand astfel clientilor nostri atenţia sporita acordată siguranţei alimentare şi capacităţii de a gestiona riscurile conexe.

Preparam zilnic mancare pentru 500 copii din scoli și licee iar implicarea si devotamentul echipei sunt cu adevarat de apreciat.

Tinem cont de feedback-uri, suntem intr-o continua comunicare cu clientii nostri si personalizam meniurile in functie de preferinte, nevoile nutritionale sau de anumite intolerante si alergii.

Avem echipamente noi, tehnologie avansata, personal calificat, masini de transport autorizate si un spatiu de productie de peste 150 mp.

Functionam intr-un cadru legal avand toate documentele necesare pentru buna desfasurare a activitatii de catering (autorizatii, aprobari, contracte, anchete alimentare, prelevare probe apa, sanitatie, produs finit, personal cu analizele la zi).

Contact

Ia legatura cu noi

Abordarea noastră este destul de simplă: ne construim planul în jurul dumneavoastra. Dați-ne o idee despre nevoile dvs. și vom face tot posibilul sa le aducem la viata. Vă puteți aștepta la un răspuns în cel mult 24 de ore.

Contacteaza-ne
Se încarcă...