Știm ce înseamnă mâncare sanatoasă, corect gătită, cu un conținut nutritiv adecvat vârstei și volumului de activitate pe care copiii îl desfășoară în grădinițe și la programe after school. Avem bucătari certificați cu o experiență de peste 12 ani, sunt părinți la rândul lor și reușesc să redea în farfurie un gust desăvârșit, prețuit foarte mult de copii.

Încurajam mâncarea sanatoasă, corect echilibrată, cu un nivel scăzut de sare, zahar si grăsimi, care să ofere copiilor energia necesară pentru dezvoltare, joacă, gândire și învățare.

Creativitatea, gustul și entuziasmul sunt cele 3 ingrediente cu adevarat speciale ce nu lipsesc din bucătaria noastră. 

Suntem flexibili, punem accent pe deschidere și transparență, reușind astfel să construim relații de durată bazate pe încredere și loialitate. Susținem diversificarea, aromatizăm preparatele doar cu condimente naturale, aducem culoare în farfurie și contribuim astfel la buna dezvoltare a copiilor.

Suntem în proces de acreditare și certificare ISO 22000/HACCP, garantând astfel clienților noștri atenţia sporită acordată siguranţei alimentare și capacităţii de a gestiona riscurile conexe.

Detalii din bucătăria proprie

Alegere ingredientelor

Refuzam sa lucram cu cele mai ieftine produse de pe piata, de aceea suntem foarte transparenti in privinta brandului/producatorul ales. Acesta intotdeauna face parte din gama medie spre premium si niciodata low cost.

Gustul mâncării

Preparatele noastre nu conțin conservanți, ameliatori sau baze pentru mancaruri. Folosim doar ingrediente proaspete iar gustul mancarii este dat strict de legume, verdeturi, tipurile de carne folosite si de "mana bucatarului".

Autorizații și aprobări

Functionam intr-un cadru legal avand toate documentele necesare pentru buna desfasurare a activitatii de catering: autorizatii de functinare, de transport, contracte furnizori materie prima, anchete alimentare, contract laborator prelevare probe (apa, sanitatie, produs finit) personal cu analizele la zi.

Personal și echipă

In prezent gatim pentru aproximativ 750 de copii pe zi cu varste incepand de la 2 ani, iar echipa care face ca acest lucru sa fie posibil este formata din bucatari profesionisti avand o cariera indelungata in domeniu si o experienta de peste 10 ani in prepararea mancarurilor pentru copii.

Siguranță

Avem echipamente noi, tehnologie avansată, personal calificat, mașini autorizate și un spațiu de producție de peste 150 mp.

Avem implementat sistemul de siguranță alimentară HACCP garantând astfel clienților atenţia sporită acordată siguranţei alimentare şi capacităţii de a gestiona riscurile conexe.

Educație alimentară

Tinem cont de parerile clientilor, suntem intr-o continua comunicare cu acestia si personalizam meniurile in functie de feedback-urile primite si de preferintele celor mici.

Ii incurajam sa descopere gusturi si texturi noi pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase. Totodata suntem de parare ca trebuie sa existe un echilibru in ceea ce priveste alimentatia si propunem sa alternam toate tipurile de carne pentru o dezvoltare sanatoasa a copiilor.

Medic nutriționist - angajat permanent

Colaborăm cu un specialist în nutriția copiilor, care ne ajuta să elaborăm meniuri corect echilibrate, calculează valorile nutriționale și întocmește periodic ancheta alimentară în concordanță cu normele DSV/DSP.

Preparăm zilnic mâncare pentru copii din grădinițe, școli și after school iar implicarea și devotamentul echipei sunt cu adevarat de apreciat. Ne poți contacta oricând pentru informații suplimentare.

Contact

Ia legatura cu noi

Abordarea noastră este destul de simplă: ne construim planul în jurul dumneavoastra. Dați-ne o idee despre nevoile dvs. și vom face tot posibilul sa le aducem la viata. Vă puteți aștepta la un răspuns în cel mult 24 de ore.

Contacteaza-ne
Se încarcă...