Încurajam mâncarea sanatoasă, corect echilibrată

Avem bucătari certificați cu o experiență de peste 12 ani, sunt părinți la rândul lor și reușesc să redea în farfurie un gust desăvârșit, prețuit foarte mult de copii din grădinițe, școli și after school

Încurajam mâncarea sanatoasă, corect echilibrată
Conținut nutritiv adecvat

Conținut nutritiv adecvat

Încurajam mâncarea sanatoasă, corect echilibrată, cu un nivel scăzut de sare, zahar si grăsimi, care să ofere copiilor energia necesară pentru dezvoltare, joacă, gândire și învățare.

Creativitatea, gustul și entuziasmul sunt cele 3 ingrediente cu adevarat speciale ce nu lipsesc din bucătaria noastră.

Siguranță alimentară

Siguranță alimentară

Suntem flexibili, punem accent pe deschidere și transparență, reușind astfel să construim relații de durată bazate pe încredere și loialitate.

Suntem acreditați și certificați ISO 22000/HACCP, garantând astfel clienților noștri atenţia sporită acordată siguranţei alimentare și capacităţii de a gestiona riscurile conexe.

Detalii din bucătăria proprie

Preparăm zilnic mâncare pentru copii din grădinițe, școli și after school iar implicarea și devotamentul echipei sunt cu adevarat de apreciat.

Detalii din bucătăria proprie
Alegere ingredientelor

Alegere ingredientelor

Refuzam sa lucram cu cele mai ieftine produse de pe piață, de aceea suntem foarte transparenți în privința mărcilor și producătorilor aleși. Întotdeauna fac parte din gama medie spre premium și niciodata low cost.

Gustul mâncării

Gustul mâncării

Preparatele noastre nu conțin conservanți, ameliatori sau baze pentru mâncăruri. Folosim doar ingrediente proaspete iar gustul mâncării este dat strict de legume, verdețuri, tipurile de carne folosite și de "mâna bucătarului".

Autorizații și aprobări

Autorizații și aprobări

Funcționam intr-un cadru legal avand toate documentele necesare pentru buna desfasurare a activitatii de catering: autorizatii de funcționare, de transport, contracte furnizori materie prima, anchete alimentare, contract laborator prelevare probe (apă, sanitație, produs finit) personal cu analizele la zi.

Personal și echipă

Personal și echipă

În prezent gătim pentru aproximativ 850 de copii pe zi cu vârste începând de la 2 ani, iar echipa care face ca acest lucru să fie posibil este formată din bucătari profesioniști având o cariera îndelungată în domeniu și o experiență de peste 10 ani în prepararea mâncărurilor pentru copii.

Siguranță și calificare

Siguranță și calificare

Avem echipamente noi, tehnologie avansată, personal calificat, mașini autorizate și un spațiu de producție de peste 150 mp. Avem implementat sistemul de siguranță alimentară HACCP garantând astfel clienților atenţia sporită acordată siguranţei alimentare şi capacităţii de a gestiona riscurile conexe.

Educație alimentară

Educație alimentară

Ii incurajam sa descopere gusturi si texturi noi pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase. Totodata suntem de parare ca trebuie sa existe un echilibru in ceea ce priveste alimentatia si propunem sa alternam toate tipurile de carne pentru o dezvoltare sanatoasa a copiilor.

Medic nutriționist - angajat permanent

Susținem diversificarea, aromatizăm preparatele doar cu condimente naturale, aducem culoare în farfurie și contribuim astfel la buna dezvoltare a copiilor.

Colaborăm cu un specialist în nutriția copiilor, care ne ajuta să elaborăm meniuri corect echilibrate, calculează valorile nutriționale și întocmește periodic ancheta alimentară în concordanță cu normele DSV/DSP.

Medic nutriționist - angajat permanent

Ne poți contacta oricând

Preparăm zilnic mâncare pentru copii din grădinițe, școli și after school iar implicarea și devotamentul echipei sunt cu adevarat de apreciat. Ne poți contacta oricând pentru informații suplimentare.

Cere oferta →
Ne poți contacta oricând

Contact

Ia legatura cu noi

Abordarea noastră este destul de simplă: ne construim planul în jurul dumneavoastra. Dați-ne o idee despre nevoile dvs. și vom face tot posibilul sa le aducem la viata. Vă puteți aștepta la un răspuns în cel mult 24 de ore.

Contactează-ne
Se încarcă...